tisdag 12 januari 2010

Seglinges Vide

Seglinges Vide heter han, och är världens goaste valp! Det har nu gått en och en halv vecka sedan jag hämtade honom hos uppfödaren Eva Karlsson och under den tiden har vi lärt känna varandra ganska bra. Vi har ägnat oss en hel del åt miljö- och socialträning samt lek och lite träning. Miljöträningen går jättebra, han är orädd och framåt och är väldigt glad i folk! Här är lite bilder som visar några av de ställen vi har besökt:








5 kommentarer:

  1. Å vad roligt med blogg! Den ska vi slaviskt följa. Vad duktiga ni varit med miljöträningen, jag känner att jag legat av mig lite senaste dagarna. :-/ Den här kylan alltså...

    SvaraRadera
  2. Fin blogg!
    Nu vill jag ha uppdateringar minst varannan dag;-) Vad är det för vita klänningar ni tittar på förresten, nu börjar jag bli riktigt nyfiken. Vi ses på fredag. Du kan komma lite tidigare om du vill så kan hundarna bekanta sig i lugn och ro. Jag har sagt 18:30 till de andra.

    SvaraRadera
  3. Roligt med en blogg till att följa! Har dom tjatat igång dig också? :-)

    SvaraRadera
  4. Katarina, vad uppmärksam du är hihi. Väldigt fina vita klänningar det där... och små trevliga kort nere i ena hörnet ;)
    Roligt med bloggen Sandra! den tackar vi för!!!

    SvaraRadera
  5. Haha, vilken livlig fantasi ni har. Jag var där och hämtade en BALklänning, ingenting annat...

    SvaraRadera